Bestel direct!

Dan ontvang je de online tour in Den Haag en de minitour in Amsterdam. Daarnaast krijg je er de Kroontours-gesprekskaartjes bij waardoor je moeder of grootmoeder nog beter leert kennen.

 • Kroontours_ logo_Zwart_Transparant

  Bonus 1: een plattegrond met alle adressen in Den Haag

  Er komen nogal wat adressen voorbij in de minidocumentaires en dan is het leuk als je die ook kunt zien op een kaart. Zo kun je prima zien op welke locatie de vrouw heeft gewoond of gewerkt.

 • Kroontours_ logo_Zwart_Transparant

  Bonus 2: een database met links naar andere vrouwen

  Elke vrouw is ingedeeld in een bepaalde categorie, bijvoorbeeld 'wetenschap' of 'koninklijk'. Wil je nou meer weten over die specifieke categorie dan kun je door klikken naar de database van de academie. Daar tref je interessante links aan die leiden naar andere vrouwen, nationaal en internationaal. Deze database wordt voortdurend aangevuld.  

 • Kroontours_ logo_Zwart_Transparant

  Bonus 3: een korting op de stadstour in Den Haag

  Tijdens de stadstour komen 10 vrouwen aan bod. Naast 5 vrouwen uit de online tour maak je ook met 5 andere vrouwen kennis. Wil je meer weten? Klik op de link! Jij betaalt dan geen 32,50 per persoon, maar 20 euro.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Plaatshouder
Special voor Moederdag
  × 1
35,00
Subtotaal 35,00
Totaal 35,00 (inclusief 6,07 btw)

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid. Verder wordt de creditcard alleen gebruikt voor de betaling van de online tours van Kroontours.